Isolatie matrassen

Matrassen van bewezen kwaliteit

Isolatiematrassen voorkomen verbranding door aanraking van machines en met het isoleren van onderdelen realiseer je een aanzienlijke energiebesparing. De flexibele en vormbare isolatiematrassen van FCG worden geproduceerd in een eigen matrassenmakerij met een productieoppervlakte van ruim 1000 m2. De matrassen worden onder andere toegepast in de scheepvaart, utiliteit en diverse industrieën. Zelfs collega-isolatiebedrijven werken met de isolatiematrassen van FCG. Als dat niets over de kwaliteit van onze matrassen zegt.

Isolatie matrassen

Informeer naar de mogelijkheden voor toepassingen in:

Een isolatiematras laten monteren of zelf monteren

Wij verzorgen het complete traject van inmeten, produceren en op locatie monteren van isolatiematrassen. De voordelen hiervan zijn directe communicatielijnen, korte productietijden en een efficiënte uitvoering. Wij kunnen de matrassen ook op maat maken, nummeren en afleveren, zodat je ze in eigen beheer kunt monteren. Voor welke optie je ook gaat, het te isoleren component blijft altijd goed bereikbaar, aangezien het isolatiematras eenvoudig te demonteren en terug te plaatsen is.

Gerelateerde projecten
Vakmanschap en kennis, daarin maken wij het verschil bij onze projecten.
CV installatie isoleren
CV installatie isoleren
Appendages isoleren
Appendages isoleren
Rebuild
Rebuild
Het 109 meter lange superjacht is te water gelaten
Het 109 meter lange superjacht is te water gelaten
Leidingwerk, tanks trace en aluminium plaatwerk afwerking – Coevorden
Leidingwerk, tanks trace en aluminium plaatwerk afwerking – Coevorden
Uitlaatgassensysteem machinekamer
Uitlaatgassensysteem machinekamer
Certificeringen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!