Steigerbouw

Steigerbouw en -montage

Bij FCG monteren en demonteren we alle denkbare steigersystemen. Uiteraard geheel naar jouw wens en afgestemd op de specifieke situatie. Of je nu steigers nodig hebt voor een bouwproject of industrieel werk, wij bedenken de meest efficiënte oplossing en realiseren een prettige en veilige werkplek op hoogte. Voor jou en voor jouw medewerkers of onderaannemers.

Project
Project Amsterdam
Project polen

FCG verzorgt voor de bouw en industrie

Steigers huren of kopen

Niet alleen voor het regelen van tijdelijke steigers kun je bij ons terecht. FCG is jouw adres voor zowel verkoop als verhuur van steigers. Wij nemen het hele traject uit handen, van opbouw tot en met afbouw en alles daartussenin. Sommige van onze klanten hebben de steigers nodig voor een kortdurend project, bij andere gaat het om langdurig gebruik. Soms betreft het twee steigers voor een gevel, een andere keer gaat het om honderden steigers tegelijk. Geen opdracht is ons te groot of te klein.

Gerelateerde projecten
Vakmanschap en kennis, daarin maken wij het verschil bij onze projecten.
Opslagtanks isoleren – Polen
Opslagtanks isoleren – Polen
Meerdere opslagtanks isoleren – Amsterdam
Meerdere opslagtanks isoleren – Amsterdam
Opslagtanks isoleren – Amsterdam
Opslagtanks isoleren – Amsterdam
Leidingwerk, tanks trace en aluminium plaatwerk afwerking – Coevorden
Leidingwerk, tanks trace en aluminium plaatwerk afwerking – Coevorden
Certificeringen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!