Turn-key oplossingen

Alle zorg uit handen

Wil je complete renovatie-, verbouw- of nieuwbouwprojecten uitbesteden? Het werk van FCG beperkt zich niet tot isolatie alleen. Een groot aantal diensten en werkzaamheden is immers direct of indirect verbonden met de uiteenlopende isolatiewerkzaamheden die wij verrichten. Steigerbouw, sloopwerkzaamheden, conservering en tracing van leidingen en apparatuur; alles behoort tot de mogelijkheden. We voeren ons werk zoveel mogelijk in eigen beheer uit, waar nodig maken we gebruik van vaste onderaannemers.

Turn-key oplossingen

De werkzaamheden die onder turn-key vallen, zijn:

Turn-key is ook echt turn-key

Behalve de zekerheid van een nauwkeurige uitvoering van jouw opdracht, heb je de zekerheid dat je nergens naar om hoeft te kijken. Bij FCG is turn-key ook écht turn-key. Samenwerken met ons scheelt je tijd, energie en zorgen. Doordat wij het hele renovatietraject van a tot z coördineren en uitvoeren, heb je de mogelijkheid je met je eigen vak of andere zaken bezig te houden.

Gerelateerde projecten
Vakmanschap en kennis, daarin maken wij het verschil bij onze projecten.
Opslagtanks isoleren – Polen
Opslagtanks isoleren – Polen
Meerdere opslagtanks isoleren – Amsterdam
Meerdere opslagtanks isoleren – Amsterdam
Opslagtanks isoleren – Amsterdam
Opslagtanks isoleren – Amsterdam
Certificeringen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!