Diensten

Voor al jouw isolatiewerk en steigerbouw

FCG is hét bedrijf voor al jouw isolatiewerkzaamheden. Met dan 150 vakkundige medewerkers zijn wij wereldwijd actief in het isoleren van onder andere schepen, fabrieken, motoren en filtersystemen. Met de juiste isolatie gaat er zo min mogelijk energie verloren en zijn ruimtes en medewerkers beschermd tegen zaken als geluidsoverlast en brand. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren en kiezen stuk voor stuk voor kwaliteit. In alle opzichten.

Kan niet bestaat niet

FCG is expert op het gebied van isolatie. Van scheepsisolatie en brandveilig maken tot het isoleren van leidingen en kanalen in de utiliteit en industrie. We zijn ook gespecialiseerd in het maken van isolatiematrassen en geluidsomkastingen. Wil je meerdere diensten bij één partij onderbrengen? Veel opdrachtgevers maken gebruik van ons turn-key totaalpakket op het gebied van demontage, steigerbouw en conserveren. Ook al is jouw vraag of situatie niet standaard, we zorgen altijd voor een passende oplossing.

Totaaloplossingen voor complete projecten

Dankzij de brede knowhow en ruime ervaring van onze medewerkers én betrouwbare partners, besteedt je met een gerust hart jouw (renovatie)projecten aan ons uit. Of het nu gaat om advies en projectbegeleiding, demontage of steigerbouw of de tracing van leidingen en het aanbrengen van isolatie. Met onze turn-key oplossingen nemen we jouw complete project en daarmee alle zorgen uit handen.

Diensten
Brandwerende isolatie
Diensten
Geluidsomkastingen
Diensten
Heat tracing
Diensten
Inspectie, engineering en thermografie
Diensten
Isolatie matrassen
Diensten
Isolerende coatings
Diensten
Koude isolatie
Diensten
Steigerbouw
Diensten
Thermische isolatie
Diensten
Turn-key oplossingen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!