“Kennis delen, menskracht toekomstbestendig maken en een totaalpakket aan isolatiemogelijkheden aanbieden aan onze klanten. Dát is waarom een fusie tussen onze bedrijven meer dan logisch is. Samen staan we sterker”, aldus Remon Franssen van Franssen Groep* en Isolin, Walter Luijten en Rob van den Berg van Combi Isolatie.

FCG directeuren

Toekomstbestendig maken
De bedrijven gaan voortaan verder onder de naam FCG B.V. Door de krachten te bundelen, ontstaan er veel voordelen voor de klanten van dit nieuwe bedrijf. Vooral door de mensen.
Dáár zit het vakmanschap, de kennis, maar ook het familiegevoel dat wij zo belangrijk vinden. Door het samenbrengen van onze expertises en ervaringen ontstaat er synergie, waardoor we nog beter in staat zijn om de beste oplossingen te bieden, gevraagd en ongevraagd. Nog steeds flexibel en proactief. Zeker in een business waarin de kennis over het toepassen van de materialen niet altijd meer voor het oprapen ligt. Juist daar kunnen we – met elkaar – het verschil maken. Want kan niet, bestaat niet”, vertellen de heren.

Geen onbekenden van elkaar
De bedrijven hebben een goede naam in de wereld van isolatie gecombineerd met steigerbouw. In de scheepsbouw, jachtbouw, industrie en utiliteitsbouw zijn zij dus geen onbekenden. Het fuseren van Franssen Groep, Isolin én Combi Isolatie, is een hele logische keuze. “We kunnen nog efficiënter werken, zitten verspreid door het hele land én bieden een nog breder pakket aan totaaloplossingen aan onze klanten, waarbij vakmanschap, kennis en het familiegevoel belangrijk blijven. Een win-win situatie dus”.

Nieuwe uitstraling
De komende periode zetten de bedrijven de benodigde stappen om Franssen Groep, Isolin en Combi Isolatie te laten fuseren tot FCG B.V. Denk hierbij aan een nieuwe uitstraling en bijbehorende website. De klanten en leveranciers kunnen nog steeds rekenen op een oplossings -enservicegerichte manier van zaken doen. Zoals het hoort.


Wil je op de hoogte blijven van de koers van dit nieuwe bedrijf? Volg dan de social media kanalen!

* Onder de Franssen Groep B.V. vallen Isolatiebedrijf Franssen B.V. en Isolin B.V.
Nu Franssen Groep B.V. fuseert met Combi Isolatie gaan deze bedrijven samen verder als FCG B.V.

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!