Over FCG

Wat gebeurt er wanneer drie bekende spelers in de isolatiebranche bij elkaar komen? Juist, dan ontstaat FCG. De fusie tussen Franssen groep, Isolin en Combi Isolatie zorgt ervoor dat we kennis kunnen delen, efficiënter te werk kunnen gaan, en een nog breder pakket aan isolatie mogelijkheden aan kunnen bieden.

Zo isoleren, beschermen en verduurzamen we talloze ruimtes in verschillende branches, van scheepsbouw tot industrie. En dat allemaal onder het motto ‘kan niet bestaat niet’.

Wie zijn wij?

Combi isolatie is al jarenlang specialist op het gebied van thermische, akoestische of brandwerende isolatie. Zo heeft Combi Isolatie veel klanten in de scheepvaart, jachtbouw, utiliteitsbouw en de industrie voorzien van de juiste isolatie oplossingen.

Franssen Groep legt de focus vanaf 1971 al op kwaliteit. Niet alleen kwaliteit van producten en isolatiemateriaal, maar ook van service en dienstverlening. Zij hebben de afgelopen 50 jaar hun klanten voorzien van een engineeringstraject dat tot in de puntjes geregeld is. Deze werkwijze bleef intact wanneer het familiebedrijf werd voortgezet door de volgende generatie.

Onze prioriteiten

Vakmanschap is prioriteit voor FCG. Door het samenbrengen van onze expertises en ervaringen ontstaat er een synergie, waardoor we nog beter in staat zijn om de beste oplossingen te bieden.

Hier kun je van op aan wanneer je kiest voor FCG:

Hier kunnen onze klanten op rekenen

Door onze krachten te bundelen, ontstaan er veel voordelen voor jou als opdrachtgever. Wij bieden een breed pakket isolatiewerkzaamheden aan een grote reeks opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat middels inmeten, prefabriceren en monteren uw project binnen de gestelde tijd wordt gerealiseerd. Dit gebeurt niet alleen snel, maar vooral ook vakkundig en netjes met kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Bij FCG kun je rekenen op een partner die van aanpakken weet. Een partner die kwaliteit aflevert en 100% staat voor haar producten en medewerkers.

Met elkaar kunnen we het verschil maken. Kan niet bestaat niet.

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!