Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw is FCG goed vertegenwoordigd. Aannemers schakelen met regelmaat de expertise van FCG in om de isolatie van een pand te berekenen, vervaardigen en monteren. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis maken we het verschil.

De mens centraal

FCG verzorgt de utiliteitsisolatie in kantoren, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Enkele voorbeelden van utiliteitsisolatie zijn geluids- en brandwerende isolatie van plafonds en wanden én het isoleren van airco-installaties en cv-installaties. Dankzij de beste isolatiematerialen werken medewerkers in kantoorpanden en zorginstellingen in een fijn en goed klimaat. Ook voor de bewoners, patiënten en bezoekers van het gebouw geldt dat zij veilig en zonder geluidsoverlast gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Bovendien wordt de beschikbare energie zo goed mogelijk benut.

Onze utiliteitsisolatie wordt gebruikt voor het isoleren van:

Utiliteit betekent flexibiliteit

Het isoleren van gebouwen waar mensen werken en verblijven, vereist grote zorgvuldigheid. Zo dient de logistiek bij een zorginstelling altijd afgestemd te worden op de zorgprocessen, zodat deze niet gehinderd of verstoord worden. Flexibel kunnen reageren op onverwachte situaties is één van de kwaliteiten die wat ons betreft absoluut noodzakelijk zijn om vakwerk te kunnen afleveren in de utiliteitsisolatie.

Koude isolatie
Utiliteitsbouw
Brandwerende isolatie
Utiliteitsbouw
Geluidsomkastingen
Utiliteitsbouw
Heat tracing
Utiliteitsbouw
Inspectie, engineering en thermografie
Utiliteitsbouw
Isolatie matrassen
Utiliteitsbouw
Isolerende coatings
Utiliteitsbouw
Koude isolatie
Utiliteitsbouw
Steigerbouw
Utiliteitsbouw
Thermische isolatie
Utiliteitsbouw
Turn-key oplossingen
Certificeringen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!