Brandwerende isolatie

De specialisten van FCG staan voor je klaar om kabelgoten, leidingen, doorvoeringen, kanalen en stalen constructies brandwerend te isoleren. We beginnen bij het begin en adviseren je over de mogelijke manieren van brandveilig isoleren. We brengen het brandbestendige isolatiemateriaal aan en zorgen ervoor dat alles compleet wordt vastgelegd in wettelijk verplichte documentatie. Tot slot verzorgen wij de vereiste periodieke controle en jaarlijkse inspecties voor jou.

De brandpreventie die wij bieden, bestaat uit:

Brandveiligheid en wetgeving

Wet- en regelgeving wordt steeds strenger op het gebied van brandveiligheid en brandwering. Met onze brandpreventieve isolatie realiseer je brandwerende doorvoeringen, luchtkanalen, leidingen en goten. Zo voldoe je aan alle gestelde eisen. De isolatiematerialen die wij gebruiken, zijn uiteraard getest conform de geldende normen en goedgekeurd.

Gerelateerde projecten
Vakmanschap en kennis, daarin maken wij het verschil bij onze projecten.
Isoleren van technische ruimtes
Isoleren van technische ruimtes
Rebuild
Rebuild
Het 109 meter lange superjacht is te water gelaten
Het 109 meter lange superjacht is te water gelaten
Certificeringen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!