Inspectie, engineering en thermografie

Inspectie & Engineering

Jouw machines of leidingen laten inspecteren?

De staat van jouw installatie of isolatiemateriaal laten beoordelen? De professionals van FCG staat voor jou klaar met een gedegen advies. We voorspellen storingen en reparaties, maken rendementberekeningen en doen isolatie-inspecties. Na onze isolatiecheck ontvang je van ons een rapportage met daarin de juiste, gunstigste en beste oplossing voor jouw situatie.

Thermografie
Thermografie

Redenen om jouw isolatie te laten inspecteren of controleren:

Thermografie

Thermografie is een efficiënte manier om de temperatuur van jouw installaties te meten. Deze infraroodmetingen worden veel gebruikt voor de inspectie van isolatie, ook door FCG. We geven antwoorden op vragen als ‘wat is de temperatuur van mijn isolatie?’ en ‘hoe zien mijn installatie en leidingen eruit?’ FCG heeft de kennis en apparatuur in huis om voor al jouw (proces)componenten de storingen en reparaties te voorspellen. Ook visualiseren en berekenen wij jouw energieverliezen en mogelijk rendement. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Gerelateerde projecten
Vakmanschap en kennis, daarin maken wij het verschil bij onze projecten.
Het 109 meter lange superjacht is te water gelaten
Het 109 meter lange superjacht is te water gelaten
Koudetechniek, isoleren – Tweede Maasvlakte Rotterdam
Koudetechniek, isoleren – Tweede Maasvlakte Rotterdam
Certificeringen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!