Isolerende coatings

Coatings als isolatie

Hoe kort de coating ook pas in de wereld van isolatiemiddelen te vinden is, FCG is al lang overtuigd van het nut ervan en kan het aanbrengen van isolerende coatings inmiddels een specialisatie noemen. Onze isolerende coatings worden al toegepast in de scheepsbouw, industriële werken en woningbouwbranche. Een isolerende coating heeft verschillende eigenschappen, waardoor hij voor meerdere doeleinden geschikt is.

Isollerende coatings spuiter
Isolerende coatings spuiter
Isolerende coatings

Onze isolerende coatings worden gebruikt voor:

Isoleren is een vak apart

Het aanbrengen van een isolerende coating kost in de meeste gevallen weinig tijd. Isolerende coatings zijn bovendien vaak minder kostbaar dan andere vormen van isolatie. Als je de isolatiecoating goed aanbrengt, beschermt de laag het oppervlak jarenlang tegen zaken als corrosie en condens en de omgeving tegen onder andere geluid. FCG beschikt over de juiste mensen voor het aanbrengen van de isolerende coatings.

Certificeringen

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!