Veiligheidsmiddag bij FCG

Veiligheid is prioriteit bij FCG en we willen ervoor zorgen dat al onze medewerkers actief betrokken zijn bij het creëren van een veilige werkomgeving.

De veiligheidsmiddag, die wij afgelopen vrijdag gehouden hebben, heeft onze medewerkers een unieke gelegenheid geboden om op een andere manier met veiligheid bezig te zijn en hun kennis, betrokkenheid en bewustzijn op dit gebied te vergroten. Er hebben diverse activiteiten en workshops plaatsgevonden gericht op het vergroten van het veiligheidsbewustzijn en het ontwikkelen van praktische veiligheidsvaardigheden. Onze medewerkers hebben op deze middag de kans gekregen om te leren van experts op het gebied van veiligheid, interactieve presentaties bijgewoond en deelgenomen aan praktijkoefeningen zoals het hangen in een veiligheidsharnas na een val en brandveiligheidssimulaties.

Het was een geslaagde, leerzame en gezellige middag!

Isolatiemateriaal bestellen?

Je vindt ons nationaal én internationaal en zowel in maritieme als industriële en utiliteit sectoren. De ene keer bereiden we alles in Nederland voor en sturen we de isolatiematerialen als pakket op, zodat onze opdrachtgever de isolatie ter plaatse kan installeren. De andere keer verzorgen we het hele traject van advies tot en met afwerking zelf, waar ook ter wereld. Neem contact met ons op om de beste oplossing te bespreken.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw isolatievraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies. Want kan niet, bestaat niet!